Rundvlees

U.S. Beef

De unieke smaak van mals en sappig rundvlees

Amerikaans rundvlees is afkomstig van runderen die buiten leven en het verse gras en kruiden van de weide eten. In de eindfase krijgen de runderen een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet. De Amerikaanse runderen, worden minimaal honderd dagen met graan gevoerd.

Gewaardeerd om de malsheid, sappigheid en smaak
Amerikaanse runderen die als eindvoer graan krijgen, leveren rundvlees van de hoogste kwaliteit. Door zijn malsheid onderscheidt het rundvlees zich van ander vlees uit Europa en Zuid-Amerika, dat voornamelijk afkomstig is van rundvlees dat uitsluitend met gras is gevoerd.

Doorregen vlees - een teken van kwaliteit
Een belangrijk kwaliteitskenmerk is de mate waarin het doorregen is. Dit wordt bepaald door de hoeveelheid intramusculair vet tussen het magere spierweefsel. Dit maakt het rundvlees mals, sappig en smaakvol. Het graandieet zorgt voor fijn doorregen vlees.

Goed voor de gezondheid
Dit voedzame vlees brengt balans in de dagelijke maaltijd, en bestaat uit een van proteïne, ijzer, zink en vitamine B. Dit zijn essentiële voedingsstoffen voor de groei en hersenontwikkeling van kinderen.

Noord-Amerikaans rundvlees

  • Ribeye
  • Entrecote
  • Staartstuk
  • Sucadelappen
  • Riblappen
  • Amerikaanse hamburger
​​​​​​​

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.