Barbecue
Voor ieder hebben wij wat wils! U kunt denken aan de klassieke barbecuespecialiteiten, zoals hamburgers, barbecueworsten, saté's en shaslicks. Maar ook groot vlees is een heerlijke optie! Denk hierbij aan tomahawks, varkens- en lamsracks, cote de boeuff en rib-eye's.
Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.
BBQ assortiment traditioneel
- BBQ-vlees
- Amerikaanse hamburger (rundvlees 150 gram)
- BBQ hamburger (rundvlees 80 gram)
- BBQ worst naturel
- BBQ worst rood (pittig)
- BBQ worst groen (tuinkruiden-knoflook)
- Bourgondische spies (kalfsvlees, biefstuk en varkenshaas)
- Carpacciospies (gem. dunne malse lapjes biefstuk)
- Cevapcici-spies (gekruid gehakt op een stokje)
- Garnalenspies
- Gemarineerde lamsspies
- Griekse speklap
- Japanse kipspies (van kippendijen)
- Kalfs carpaccio-spies (gemarineerde dunne malse kalfsvlees)
- Kipsaté (van kipfilet)
- Kip Brazil
- Kip op stok (kip omwikkeld met spek)
- Lamsspies
- Meesterlijke spareribs (voorgegaard)
- Merqueze worstjes
- Mix-spies (biefstuk, varkenshaas, lamsvlees en merqueze)
- Pepersteak
- Shaslick varkenshaas
- Souvlaki steak
- Varkenshaassaté
- Vleesfakkel
Compleet makers
- Bakje aioli
- Bakje knoflooksaus
- Bakje piri-pirisaus
- Bakje satésaus
- Cupje kruidenboter
- Rundvleessalade (bakje ca. 400 gram)
Barbecue assortiment speciaal
Groot vlees voor op de barbecue
- Amerikaanse ribeye (lapjes of aan het stuk)
- Amerikaanse entrecôte (lapjes of aan het stuk)
- Bavette
- Blade steak
- Buikspek (met of zonder zwoerd)
- Cote de boeuf
- Hele kip Gildehoen (lekker op een beercan of butterfly chicken)
- Kalfs tomahawk
- Kalfsribeye
- Lamsrack
- Picanha (prachtige rosbief met randje vet)
- Procureur (voor pulled porc)
- Spareribs rauw (naar eigen inzicht te kruiden)
- Varkensrack
In overleg stellen wij barbecuetoestellen beschikbaar in bruikleen.
Nieuwsbrief
Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik op de onderstaande link om u aan te melden
Aanmelden nieuwsbrief