Kampioen 2017

In de categorie snacks en grill producten zijn wij wederom Nummer 1 van Nederland geworden!
Dit keer met ons huisgemaakte....

Kalfssaucijzen broodje

De uitreiking vond plaats op 2 oktober in Zwolle op de “Noordelijke slagers manifestatie”. Tom Egberts deed dit jaar de uitreiking van de te winnen prijzen.

Alle producten zijn door een deskundige jury beoordeeld op smaak, samenstelling, geur consistentie en uiterlijk. Alleen producten met een perfecte kwaliteit ontvangen goud met ster, de overige top ontvangt goud. Enkele honderden slagers hebben meegedaan dus de competitie was groot.

Naast deze beker zijn er ook meerdere producten die met goud bekroond!

  • Erwtensoep*
  • Boerenpaté
  • Kapsalongrillworst (deze was ingezonden door onze leerling slager Sanne)

*goud met ster



Nederlands kampioen
- snacks met het pulled porc krokantje -

Tijdens de VAS beurs 2016 zijn wij in de categorie snacks met het pulled porc krokantje uitgroepen tot Nederlands kampioen. Hier zijn wij natuurlijk trots op!


Maar ook andere producten van ons zijn met Goud bekroond tijdens deze beurs.

  • Zuurkool stamppot
  • Curry grillworst
  • Kalfspastrami
  • Mihoen Singapore
  • Nasi
  • Velderwten ovenschotel met pulled porc

Bekijk HIER al onze heerlijke snacks >>







Gouden bekroningen tijdens Vakwedstrijden

Tijdens de Internationale Vakwedstrijden (21 t/m 23 september 2015), georganiseerd door de Stichting Slavakto, zijn onze Erwtensoep en Hutspot door de onafhankelijke jury beoordeeld op onderstaande punten.

  • Uiterlijk aanzien, vorm en kleur
  • Aanzien snijvlak en structuur
  • Geur en smaak
  • Consistentie
De jury stelde vast dat onze producten van uitstekende kwaliteit zijn! Ze zijn met GOUD bekroond!

Vanzelfsprekend zijn wij erg trots op deze resultaten; het kenmerkt de kwaliteit van onze producten.



Slagerij Christiaanse behoort tot Parmaham-specialisten

Bron: Vleesmagazine, 30 maart 2015

Italië erkent tien Parmaham-specialisten

Uit een eerste groep van honderd detaillisten van over de hele wereld heeft Italië tien Nederlandse verswinkels - negen slagerijen en een traiteur - uitgenodigd Parmaham-specialist te worden. 'De winkels beschikken over pure vakkennis, passie en enthousiasme en de wil om de faam van de Parma verder uit te dragen', aldus het Consorzio del Prosciutto di Parma.

Voor de verswinkels is de uitnodiging een uitdaging, want 'Parmaham is één van de rijkste culinaire tradities van Italië en het Consorzio del Prosciutto di Parma beschermt de echtheid met het kwaliteitszegel van de Kroon, zodat de kwaliteit is gegarandeerd en extra omzet binnen handbereik ligt'.

Speciaal logo

Afgelopen jaar werd het Parmaham-programma opgezet 'om de ware specialisten te erkennen en te belonen voor hun inzet. De Nederlandse Parmaham-specialisten, die voor de consument herkenbaar zijn door een speciaal logo, zijn

  • Slager Beerens in Eindhoven
  • Slager Christiaanse in Den Haag
  • Slager Englebert in Den Haag
  • Slager Groeneveld in Wassenaar
  • Slager Reas in Zoetermeer
  • Slager Van de Geest in Heemstede
  • Slager Klaver in Schagen
  • Slager Van Linschoten in Rotterdam
  • Slager Van Roesel in Waalwijk en
  • Traiteur de Vogel in Den Haag

Alle deelnemers beschikken over uniek winkelmateriaal en worden betrokken bij speciale acties om hun erkenning te ondersteunen en verder uit te dragen.

Uitbreiding

Het Parmaham-specialistenprogramma wordt naar verwachting de komende jaren verder uitgebreid en ook andere gerespecteerde slagers en speciaalzaken worden hiervoor uitgenodigd. Deelname is open voor iedereen die aan de gestelde eisen voldoet en die een effectieve bijdrage wil leveren aan de bekendheid en promotie van het product', geeft het Consorzio del Prosciutto di Parma aan.

Beschermd streekproduct

Parmaham is een door de EU beschermd streekproduct (BBO) uit de regio Parma en is gemaakt van 100 procent natuurlijke en Italiaanse grondstoffen. Het proces van drogen resulteert in een ham met een laag vetpercentage, rijk  aan mineralen, vitamines, en licht verteerbare proteïnen. Parmaham is minimaal twaalf maanden gerijpt en herkenbaar aan de Kroon.


Openheid centraal in nieuwe winkel van Christiaanse

Bron: Vleesmagazine, december 2014

Omzetstijging na gedwongen verhuizing

'Culinair genieten' en 'Centrum voor gastronomie'. Deze slogans hebben een opvallend plekje gekregen in de nieuwe winkel van slager Sjaak Christiaanse in Leidschendam. Dat ambacht, kwaliteit en vakmanschap samengaan, laat hij zien in zijn producten en werkwijze. Letterlijk, want in de nieuwe zaak wordt voor het oog van de klant gewerkt.

Sjaak Christiaanse was dik tevreden met zijn slagerij in de Kornoelje in Leidschendam, totdat hij - net als de andere versdetaillisten in de straat - te horen kreeg dat de panden gesloopt werden en hij naar een andere locatie moest uitkijken. "Zo'n boodschap gaat je niet in de koude kleren zitten", blikt de ondernemer terug. "Helaas had ik weinig keus. Sommigen verklaarden me voor gek dat ik op deze leeftijd nog een nieuwe slagerij wilde openen. Maar ik vond dat ik vooral vanwege de sociale functie van het bedrijf geen keuze had. Ik ben verantwoordelijk voor negentien personeelsleden, waaronder ook enkele oudere medewerkers. Voor hen zal het moeilijk worden om een andere baan te vinden. Daarom besloot ik verder te gaan op een nieuwe locatie."

Christiaanse vond een prachtig hoekpand op 300 meter afstand van de oude winkel, naast de Albert Heijn. "Hier was vroeger de Gall & Gall gevestigd. Maar omdat de Albert Heijn werd omgebouwd tot een XL-vestiging kreeg de drankenwinkel een plekje in de supermarkt en kwam dit pand leeg te staan. Zodra ik hoorde dat ik moest verhuizen, heb ik me sterk gemaakt voor dit pand. Op de oude locatie zat ik naast de Jumbo, maar ik wil het liefst zo dicht mogelijk bij de Albert Heijn zitten, omdat ik het idee heb dat hun klanten nog net iets meer aansluiten bij mijn doelgroep."

Lees het gehele artikel »


Vandaag
4.3°C
geheel bewolkt
Wind: ono 3 m/sec
donderdag
5°C
vrijdag
6°C

Openingstijden

MaandagMa 08.00 t/m 18.00
DinsdagDi 08.00 t/m 18.00
WoensdagWo 08.00 t/m 18.00
DonderdagDo 08.00 t/m 18.00
VrijdagVr 08.00 t/m 18.00
ZaterdagZa 08.00 t/m 18.00
ZondagZo 12.00 t/m 17.00

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.