Kampioen 2017

In de categorie snacks en grill producten zijn wij wederom Nummer 1 van Nederland geworden! Dit keer met ons huisgemaakte....

Kalfssaucijzen broodje

De uitreiking vond plaats op 2 oktober in Zwolle op de “Noordelijke slagers manifestatie”. Tom Egberts deed dit jaar de uitreiking van de te winnen prijzen.

Alle producten zijn door een deskundige jury beoordeeld op smaak, samenstelling, geur consistentie en uiterlijk. Alleen producten met een perfecte kwaliteit ontvangen goud met ster, de overige top ontvangt goud. Enkele honderden slagers hebben meegedaan dus de competitie was groot.

Naast deze beker zijn er ook meerdere producten die met goud bekroond!

  • Erwtensoep*
  • Boerenpaté
  • Kapsalongrillworst (deze was ingezonden door onze leerling slager Sanne)

*goud met ster


Laatste berichten

SLAGERIJ CHRISTIAANSE HEEFT NU AL BAAT BIJ NIEUWE LOCATIE IN LEIDSENHAGE

Ruim vijf maanden geleden verhuisde Sjaak Christiaanse zijn winkel naar de nieuwe locatie aan de Liguster. Deze verhuizing is de eerste grote stap in de vernieuwing van Leidsenhage. Er ontstaat een groepering van de verswinkels op een logische locatie dicht bij de Albert Heijn en Gall & Gall. Ook Kippie, Kaas en Zo en Bakker van Maanen zijn inmiddels verhuisd naar een mooie nieuwe winkel aan de Liguster. Christiaanse ziet nu al nieuwe klanten in zijn winkel en de trouwe klanten weten hem nog steeds te vinden.

Lees meer

Fotoreportage: kijkje bij versmarkt Fresh! in Leidschendam

In Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam hebben de eerste winkels van versmarkt Fresh! de deuren geopend. Vleesmagazine nam een kijkje in de toekomstige Mall of the Netherlands.

Lees meer

Ondernemen in versmarkt Fresh!

In Leidschendam verrijst op dit moment een luxe, Amerikaans-geïnspireerd winkelcentrum op de plaats van winkelcentrum Leidsenhage. De winkels van de versmarkt Fresh! zijn al enige tijd open. Een van deze verswinkels is Slagerij Christiaanse. Hoe is het om te ondernemen in een modern winkelcentrum, met een groot aantal verswinkeliers dicht bij elkaar?

Lees meer
Ga naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik op de onderstaande link om u aan te melden

Aanmelden nieuwsbrief