Fotoreportage: kijkje bij versmarkt Fresh! in Leidschendam

In Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam hebben de eerste winkels van versmarkt Fresh! de deuren geopend. Vleesmagazine nam een kijkje in de toekomstige Mall of the Netherlands.

‘Proeven, genieten en ontspannen’ staat centraal in Fresh!, de nieuwe versmarkt van Winkelcentrum Leidsenhage en van het toekomstige Mall of the Netherlands. ‘Fresh! is een plek waar je komt voor je dagelijkse boodschappen, kunt genieten van verse maaltijden en waar winkeliers leuke evenementen organiseren, zoals kooklessen, proeverijen en demonstraties. Ook is er genoeg ruimte om even lekker bij te komen en te ontspannen’, valt te lezen op de website LeidsenhageVernieuwt.nl.

Bijzondere mix

In de versmarkt zijn ‘bekende namen uit Leidsenhage aangevuld met een aantal bijzondere nieuwkomers’. Samen vormen zijn ‘een bijzondere mix van winkels’. Tot de speciaalzaken in Fresh! behoren Slagerij Christiaanse en Kippie (grill en maaltijden). Zij bundelen hun krachten met onder andere banketbakkers (Bakker van Maanen, Bij Robèrt en More Pastry), een ijsbereider (Pavarotti Dolce), een vishandel (Henk Kraan), een notenspecialist (De Nootzaak van Genieten), een kaas- en delicatessenspecialist (Kaas en Zo), een groenten- en fruithandel (Middendorp), een koffiebrander (Stielman). Verder is Fresh! het adres voor exotische gerechten (Toko Bali, Itoshii Sushi Shop, Wah Nam Hong Asian Market, JerMoumi Oliva’s, Adega,Victor Russo’s Osteria en YoYo).

Klik hier voor de artist impression.

Laatste berichten

SLAGERIJ CHRISTIAANSE HEEFT NU AL BAAT BIJ NIEUWE LOCATIE IN LEIDSENHAGE

Ruim vijf maanden geleden verhuisde Sjaak Christiaanse zijn winkel naar de nieuwe locatie aan de Liguster. Deze verhuizing is de eerste grote stap in de vernieuwing van Leidsenhage. Er ontstaat een groepering van de verswinkels op een logische locatie dicht bij de Albert Heijn en Gall & Gall. Ook Kippie, Kaas en Zo en Bakker van Maanen zijn inmiddels verhuisd naar een mooie nieuwe winkel aan de Liguster. Christiaanse ziet nu al nieuwe klanten in zijn winkel en de trouwe klanten weten hem nog steeds te vinden.

Lees meer

Fotoreportage: kijkje bij versmarkt Fresh! in Leidschendam

In Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam hebben de eerste winkels van versmarkt Fresh! de deuren geopend. Vleesmagazine nam een kijkje in de toekomstige Mall of the Netherlands.

Lees meer

Ondernemen in versmarkt Fresh!

In Leidschendam verrijst op dit moment een luxe, Amerikaans-geïnspireerd winkelcentrum op de plaats van winkelcentrum Leidsenhage. De winkels van de versmarkt Fresh! zijn al enige tijd open. Een van deze verswinkels is Slagerij Christiaanse. Hoe is het om te ondernemen in een modern winkelcentrum, met een groot aantal verswinkeliers dicht bij elkaar?

Lees meer
Ga naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik op de onderstaande link om u aan te melden

Aanmelden nieuwsbrief